Last modified January 27, 2015 by root

Rekruttering

Rekruttering

Search – Selection

heckmann rekrutterer på direktør-, leder- og specialistniveau på tværs af brancher. Noget, vi har stor succes med. Rekrutteringen til en stor del af de stillinger, vi besætter, foregår via headhunting, search fra netværk og fra vores aktive kandidatbank. Der er ofte tale om stillinger, der ikke bliver annonceret på vores hjemmeside eller andre steder.

Vi har et stort netværk og dermed kendskab til mange kompetente erhvervspersoner. Stærke profiler, på tværs af brancher, som fagligt og personligt kan matche vores kunders behov.

Der er stor efterspørgsel efter vores måde at matche virksomhed og kandidat på. Rekruttering er én af vores spidskompetencer, vi går ind i processerne som katalysator, og sørger for, at ethvert rekrutteringsforløb er fleksibelt, unikt og sammensat efter jeres behov.

Kontakt os for mere information, og for dialog og rådgivning omkring valg af rekrutteringsmetode i din virksomhed. Du kan læse vores referencer indenfor rekruttering her.

Kandidatbank

Gode folk kan man aldrig få nok af

Er du blandt én af de bedste på dit felt? Så hører vi gerne fra dig.

Send dit CV til job@heckmann.dk sammen med en kort ansøgning, hvor du beskriver, hvem du er, og hvad det er for stillinger, du er på udkig efter. Så har vi dig i kartoteket, når der er nye stillinger indenfor dit fagområde.

Aktuelle stillinger (opslåede)

Hold øje med opslåede stillinger her

Rekruttering af teamledere

Lige nu er vi åben for tilgang af 4-6 nye kolleger i vores team. Du arbejder i din egen forretning sammen med teamet, hvor vi er fælles om at sprede det sunde budskab, samtidig med at du opbygger en vedvarende indtægt og har frihed til at arbejde, når du har lyst. Læs mere her