Last modified January 27, 2015 by root

nots by heckmann

nots by heckmann

nots by heckmann er manifestationen af alt det, vi arbejder med, og tror på. Mit arbejde er blevet transformeret til et råt unisex smykke - designet og produceret i Danmark.

Jeg syntes, at vi manglede en gave med en lidt dybere mening. En gave, du kan give til din familie, dine børn, din ven, til dig selv eller til en medarbejder, der gør en særlig indsats. Et symbol på nærhed, fokus og omsorg – og på den enorme taknemmelighed vi fyldes med, når vi pludselig en dag erfarer, at vi havde styrken til at komme igennem vores udfordring.

nots by heckmann

Derfor har vi lavet nots.

nots by heckmann sælges fra notsbyheckmann.dk og bliver allerede båret af rigtig mange dygtige og stærke personligheder. Smykket er en oplagt firmagave til årets medarbejder, til jubilaren, til de nye talenter, de evigt-kæmpende salgsteam eller verdens bedste sekretær. Hvem har fortjent ekstra anerkendelse i din virksomhed? – Måske har du selv fortjent det?

Du kan læse hele historien på notsbyheckmann.dk, se vores nyeste film herunder og følge os på facebook, Instagram og vores blog.