Last modified November 13, 2020 by Vibeke Heckmann

Har du en iværksætter i maven?

Har du en iværksætter i maven?

Har du overvejet at skabe netværk i eget regi, samtidig med du skaber din egen forretning?

Faglig viden, ny inspiration og nye relationer

Husker du at give dig selv plads til refleksion, fornyelse og nærvær? Ved at gøre noget for dig selv er der endnu større mulighed for, at du også har overskud til at gøre noget for andre.

I mere end 30 år har jeg arbejdet professionelt med at skabe og udvikle netværkstankegangen og manifestere tankerne i konkrete netværk. De sidste 5 år inden for Network Marketing Branchen – den hurtigst voksende branche på globalt plan. Solide netværk af den type, hvor du kan få et personligt frirum sammen med ligestillede, der har de samme interesser, og hvor der er god mulighed for at opbygge tætte relationer.

Mange mennesker er dårlige til at være proaktive på egne vegne og sikre, at de får det personlige frirum, samtidig med at karrieren kører derudad. Det er essentielt, at vi kombinerer nuets succes med fremtidens uvished.

Vores netværk er globalt og spænder over 24 europæiske lande, hvor de nye, helt store markeder er Tyskland og England. Du bestemmer selv, hvor meget og hvornår du vil arbejde. Alt er digitalt, så du vælger selv, om du ønsker at holde dine møder online eller face-to-face. Vi har mulighed for at deltage på månedlige fællesmøder i Danmark og 2 gange om året i Europa. Vores digitale medier er velfungerende og motiverende.

Vi samarbejder med et norsk firma med 100 % naturlig og bæredygtig helsekost, der alle er dokumenterede kvalitetsprodukter. Vi skaber værdi for vores kunder i form af professionel og nærværende kundeservice med få produkter, som hjælper krop og sind i balance på en naturlig måde.

Alle kan være med. Det vigtigste er, at du har lyst til at sætte kunderne i fokus, hjælpe dit team til succes, er forandringsparat og har en vis portion mod til at få sat handling bag ordene.

Lige nu åbner vi op for tilgang af 4-6 nye kolleger i vores team. Du arbejder i din egen forretning sammen med teamet, hvor vi er fælles om at sprede det sunde budskab, samtidig med at du opbygger en vedvarende indtægt og har frihed til at arbejde, når du har lyst.

Lyder det som noget for dig, så send mig en mail på vhe@heckmann.dk med dine kontaktdata og skriv kort

  • hvorfor du tænker, at dette er en mulighed for dig
  • hvad din passion er
  • hvilke områder i Danmark og i udlandet du har netværk, som du har lyst til at arbejde for, bliver en del af dit team.

Alle får svar.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Vibeke Heckmann