Last modified January 27, 2015 by root

Coaching Privat

Coaching, Privat

For enkeltpersoner

Coaching handler om at få det bedste frem i det enkelte menneske. De fleste kan langt mere end de tror, så det handler om hele tiden at udvikle og udfolde vores menneskelige potentiale.

Coaching er at afdække de skjulte sider og evner, vi alle har i os, men som vi ikke bruger i hverdagen – typisk fordi vi slet ikke vidste, at vi havde flere/andre evner, eller fordi vi mangler et ekstra skub til at tro på, at vi har dem.

Hos heckmann arbejder vi med coaching som en struktureret metode til at opnå proaktive mål og delmål. Gennem et forløb vil vi bl.a. tale om, hvad du gerne vil opnå, og hvordan det skal prioriteres. Hvornår skal målet være nået, og hvilke delmål skal der til, for at indfri det til aftalt tid?

heckmann – Coaching, Privat

Vi kommer omkring dine styrker og udviklingsområder, vi får afdækket hvilke holdninger, egenskaber og tænkemåder, der kendetegner dig nu – og hvordan du gerne vil have det bliver i fremtiden. Hvordan skal din adfærd og dine metoder være, for at du er den allerbedste version af dig?

Coachingen foregår ved personlige møder, samtaler over telefonen og via e-mail. Alt efter dine behov aftaler vi, hvor ofte vi mødes, og hvor langt forløbet skal være. Et almindeligt coachingforløb kan f.eks. være 6 møder over 6 måneder, men alt efter dine udfordringer kan det både være længere og kortere. Under hele forløbet får du adgang til vores hotline, så du kan skrive og ringe, når du får behov for det. Coaching kan være hårdt arbejde. Men det er det hele værd.

Du kan læse mere om coaching for private her og læse de positive udtalelser fra nogle, der allerede har haft gavn af et coachingforløb her.

Kontakt Vibeke Heckmann for mere information og en afklarende samtale.