Last modified April 6, 2015 by root

Kunde-events

Kunde-events

Ude hos jer, i store lejede haller, eller i små hyggelige lokaler

heckmann vil gerne bidrage med inspiration, energi og viden til dansk erhvervsliv. Derfor arrangerer og afholder vi events, arrangementer og netværksaktiviteter.

Alt er dybt forankret i vores egen naturlige lyst til at søge ny viden og berige organisationen, dens medarbejdere og kunder med nye ideer og spændende rammer, hvor I kan networke, skabe (nye) relationer og få fornyet energi.

Du kan pleje dine kunder med et spændende event eller tiltrække nye kunder. Din virksomheds navn bliver promoveret og får eventuelt pressedækning af begivenheden. heckmann hjælper med brainstorming på relevante emner og temaer, hvor nøglekunder eventuelt kan involveres.

heckmann – Kunde-events

Måske ønsker du at gennemføre event sammen med andre virksomheder, hvor I bidrager med hver jeres styrker for at lave det mest inspirerende program. Måske ønsker du medinddragelse af forskellige sponsorer, en ekstern konferencier eller et roadshow rundt om i Danmark. Mulighederne er mange. Det vigtigste er, at vi får afdækket, hvad formålet er, og hvad udbyttet skal være.

heckmann kan fungere som katalysator for dig og din virksomhed, og hjælpe med at få jeres drømmearrangement til at lykkes. Der er højt til loftet hos os. Vi går udenom begrænsningerne og fokuserer i stedet på alle de mange muligheder, som tilsammen giver lige nøjagtig det, I ønsker at opnå. Vi sætter scenen sammen og definerer det ønskede udbytte. heckmanns største styrke er at få handling bag ordene, at være vedholdende, og at få skabt en succes. Jeres succes er vores succes.

Af de større heckmann-events kan nævnes ”Leap into the future” med Mr. Don Edward Beck og Mr. Andrew Cohen gennemført i tæt samarbejde med musiker og foredragsholder Peter Bastian og ”Globalisering – med Danmark i centrum”, hvor mere end 1000 topledere havde fornøjelsen af at opleve en veloplagt Bill Clinton i Cirkusbygningen i København. En fantastisk oplevelse!

Du kan læse mere om vores kunde-events og netværksaktiviteter her og kontakte Vibeke Heckmann for mere info om, hvordan vi kan hjælpe dig.