Last modified May 8, 2015 by root

Referencer, Events og netværksaktiviteter

Referencer, Events og netværksaktiviteter

Carsten Reves, tidligere Områdedirektør i Roskilde/Frederikssund hos Nordea Bank Danmark A/S

”Vi har gennem mange år haft samarbejde med Vibeke Heckmann og dermed konsulentfirmaet heckmann. Vi har brugt heckmann til at lave organisationsudvikling, sparring og coaching af mig selv og mine ledere. Vi har været til mange meget inspirerende arrangementer og workshops.

heckmann har en meget fin balance mellem hjerne, hjerte og hænder. Vibeke er god til at se den enkelte leders indhold og potentiale. Samarbejdet er både seriøst og let.

Vibeke har et skarpt hoved, og samtidig er der fokus på det gode arbejdsliv, som i heckmann regi hedder trivsel. Der er overskud i god trivsel for medarbejdere, kunder og ledere. Overskuddet skal forstås, til både virksomheden og til de enkelte interessenter; menneskeligt og i penge.

Endelig er det vigtigt for heckmann, at der bliver sat handlinger bag ved ordene. Hvis vi har en ide, skal vi få noget til at ske.

Jeg kan give konsulentfirmaet heckmann mine bedste anbefalinger.”

Peter Bastian, musiker og foredragsholder

”Jeg har haft fornøjelsen at arbejdet tæt sammen med Vibeke Heckmann siden december 2002, først og fremmest i forbindelse med tilrettelæggelsen af en stor konference. Hun er et usædvanligt livsbekræftende menneske med et fundamentalt positivt og åbent menneskesyn og en naturlig interesse for medmennesket.

Hun er i stand til at jonglere ubesværet med mange komplicerede og krævende projekter på én gang, uden at tabe overblikket, men hvor andre i pressede situationer taber interessen for omverdenen, har Vibeke altid overskud til at give af et stort hjerte. Hun har simpelthen forstand på mennesker. Og på alt muligt andet i øvrigt. Vibeke Heckmann personificerer på mange måder mine visioner om, hvad det er for en mennesketype, vi bliver nødt til at udvikle for at kunne hamle op med fremtidens udfordringer.”