Last modified January 27, 2015 by root

Coaching Erhverv

Coaching & Rådgivning, Erhverv

Rådgivning, individuelt eller i grupper af afdelinger, ledere og/eller medarbejdere

En virksomhed er ikke bedre end sine medarbejdere.

Derfor er det uhyre vigtigt, at alle i organisationen bruger deres fulde potentiale. Kun på den måde kan du sikre, at alle er motiverede, at de udvikler sig og samarbejder på den bedst mulige måde – så I samlet set får succes.

Som arbejdsgiver bør man tilbyde såvel ledere som medarbejdere muligheden for at få opfyldt behovet for trivsel og samtidig stimulere til, at alle hele tiden yder deres bedste. Det giver virksomheden de bedste muligheder for at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere - og sikre, at virksomheden er i en positiv og sund udvikling.

Erfaringerne viser, at det ofte er udefrakommende sparring og rådgivning, der skal til for at sætte gang i de ressourcer, som virksomheden og medarbejderne selv besidder. Det handler om at udvikle vores menneskelige potentiale og blive de bedste udgaver af os selv. Noget, der er til gavn for både virksomheden, fællesskabet og den enkelte medarbejder.

heckmann – Coaching, Erhverv

Hos heckmann arbejder vi med coaching som en struktureret måde til at opnå proaktive mål og delmål. Coachingen foregår ved møder, telefonsamtaler og via e-mail. Alt efter jeres behov aftaler vi, hvor ofte vi mødes, og hvor langt forløbet skal være. Et almindeligt coachingforløb kan f.eks. være 6 møder over 6 måneder, men det kan både være længere og kortere, alt afhængigt af jeres udfordringer og mål.

heckmann har også solid erfaring i mark-coaching, hvor vi giver konkret sparring, coaching og rådgivning i aktuelle hverdagssituationer og altid i forhold til aftalte mål. Her vil medarbejdere bl.a. blive trænet i forberedelse, gennemførelse og opfølgning af kundeaktiviteter og blive gjort opmærksom på deres adfærd, kropssprog og kommunikation i kontakten med andre mennesker.

Du kan læse mere om coaching for erhverv her og læse de positive udtalelser fra nogle, der allerede har haft gavn af et coachingforløb her.

Kontakt Vibeke Heckmann for mere information og en samtale om, hvor vi kan hjælpe i jeres virksomhed.